Richter Témapályázat 2024

2024. február 12.

A Richter Gedeon Nyrt. 2024. február 12-én pályázatot tett közzé a Társaság K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatására és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítésére.

A pályázat kétfordulós, a második fordulóban meghívásos, pénzdíjas. Az előpályázatra - ami az első forduló - egy rövid (maximum 4 oldalas) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül választják ki azokat a témajavaslatokat, melyek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést kötnek. A részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a támogatandó pályázatokról.

Az előpályázat beadási határideje: 2024. március 14-e.

A pályázati kiírás teljes anyaga, a kiírás napjától, 2024. február 12-től a Richter Gedeon Nyrt. honlapján olvasható: gedeonrichter.com, a K+F pályázatok között, az alábbi elérhetőségen: K+F pályázataink

A pályázat hátterével, illetve a felhívással kapcsolatos kérdések tisztázására 2024. február 15-én, délelőtt 10 órától online webinárt tartanak. Az eseményre a szórólapon szereplő QR-kóddal lehet regisztrálni.