Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

  Az egység összes munkatársa

Dr. Pótó László

Dr. Pótó László

PhD

egyetemi docens , tanszékvezető

Bioanalitikai Intézet

Telefon: 35041

Az alábbi TDK témák témavezetője

Témavezető: Dr. Pótó László

A hallgató a saját (általában más intézetben vagy klinikán végzett) TDK- és/vagy diplomamunkájához kap témavezetést, a munka statisztikai részét illetően: ezek általában a vizsgálatok tervezésétől az adatgyűjtésen és az adatok értékelésén át a statisztikai következtetések megfogalmazásáig terjednek. A legtöbb hallgató nem kap érdemi támogatást ezen területen a (nem statisztikus) témavezetőjétől. Ezt biztosítjuk mi a számára - akár második témavezetőként, ha a téma igénye ezt indokolja. Az eredmény a jobb színvonalú tudományos munka és/vagy dolgozat lesz.
Azok jelentkezését várjuk tehát, akik kísérlettervezési és adatértékelési támogatást szeretnének kapni a biológiai és klinikai tárgyú témájukhoz.

Témavezető: Dr. Pótó László

A hallgató részt vesz a klinikákról és elméleti intézetektől a tanszékre érkező statisztikai együttműködési munkákban. Ezek általában a vizsgálatok tervezésétől az adatgyűjtésen és az adatok értékelésén át a statisztikai következtetések megfogalmazásáig terjednek. De alkalmanként közvetlenül részt veszünk a szakmai következtetések megfogalmazásában is. A hallgatók a saját tudományos munkájukra készülhetnek fel több kutatócsoport munkáját megismerve, azok pozitív és negatív tapasztalatait megismerve.