Hírlevél

Szeretne a PTE Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar Nemzetközi Hírlevelének legfrissebb számáról értesülni? Kérjük adja meg adatait az alábbi linken, és amint a kiadvány megjelenik, azonnal értesítjük Önt e-mailben.

 

Igen Tisztelt Egyetemi Polgár, Kedves Olvasó!

A Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának hírlevelével szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az ÁOK munkatársai, hallgatói és külföldi partnerei megismerjék a karon zajló, élő-aktív nemzetközi kapcsolatokat, így ötletet merítsenek esetleges további kutatási, oktatási együttműködésekhez, illetve pályázatokhoz.

A hírlevél rovatai reményeink szerint hűen tükrözik azt a sokszínűséget, amely a kar egyik legfőbb jellemvonása, és amivel munkatársaink, hallgatóink hozzájárulnak a Pécsi Tudományegyetem, illetve a város hangulati, illetve kulturális diverzitásához is.

Igyekszünk a karral, egyetemmel, vendéghallgatókkal, külföldi kiküldetéssel kapcsolatos különleges élményeket bemutatni, és egy kissé színessé tenni azoknak a napját, akik ezt a hírlevelet elolvassák.

Kérem, fogadják szeretettel,

 

Prof. Dr. Büki András

A Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának Elnöke

egyetemi tanár, klinikaigazgató

 

 

Hírlevelünk 2020. decemberétől a PTE ÁOK és GYTK Nemzetközi Hírleveleként érhető el.

Az új Hírlevél a képre kattintva érhető el:

 

     2021 Summer, Issue 5              2021 Spring, Issue 4                       2020 Winter, Issue 3

                     

                           

2020. szeptember

2020. június