Oktatói készségfejlesztő workshop a generációk együttműködéséről – március 16.

2023. február 13.

A PTE ÁOK Orvosi Oktatásfejlesztési és Kommunikációs Tanszéke „Mit érdemes és kell tudnunk a generációkról, hogyan fejleszthető az együttműködésünk?” címmel tartja következő oktatói készségfejlesztő workshopját március 16-án, csütörtökön, 14 órától a Dékáni Tanácsteremben.

A workshopon a témában kutató és publikáló szakemberek vesznek részt előadásaikkal, majd közös beszélgetéssel, olyan kérdésekben, mint: kik alkotják a különböző generációkat, és mit érdemes tudni róluk, hogyan lehet megtartani a Z generációt (akár a képzésben, akár a munkahelyen), és hogyan lehet kiaknázni a tehetségüket, mit tegyünk és mit felejtsünk el ennek érdekében, milyen csatornákon érhetők el eredményesen. Szóba kerülnek a felsőoktatás kikerülhetetlen témái is, a figyelem, a kommunikáció, valamint a tanulás kérdései.

A workshop előadói: Steigervald Krisztián közgazdász, generációkutató, tréner, coach, akinek a „Generációk harca” című könyve nagy sikert aratott, és készülőben a következő kötet is a témában, valamint dr. Guld Ádám médiakutató, kommunikációs szakember, a PTE BTK Kommunikációs és Médiatudományi Tanszékének egyetemi docense, akinek „A Z generáció médiahasználata – Jelenségek, hatások, kockázatok” című munkája a legismertebb, de több más témában is publikált.

Ha valaki októként, oktatást támogató munkatársként, hallgatóként vagy szülőként érdeklődik a téma iránt és szeretne részt venni a rendezvényen, kérik, hogy 2023. március 1-ig jelezze az ookt@aok.pte.hue-mail címen nevének és intézetének feltüntetésével, hogy a részletes programot elküldhessék számára.

Dokumentum(ok)