Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region – okt. 10.

2024. június 26.

A "Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region" című zárókonferencia célja a jólléttel kapcsolatos kutatások és jó gyakorlatok összegyűjtése, népszerűsítése az egészségügyi és közszolgálati szektorban, kiemelve a személyes és szakmai jóllét fejlesztésének kihívásait és megoldási lehetőségeit.

A pályázat magyarországi koordinátorai szeretnének lehetőséget teremteni a tudományos kutatások és gyakorlati tapasztalatok megosztására a jóllét területén, hangsúlyozva annak fontosságát az oktatók, az egyetemi adminisztratív munkatársak és a hallgatók körében. A konferencián partnereikkel (Medical University of Gdansk, Jessenius Faculty of Medicine in Martin - Comenius University Bratislava, Charles University - Faculty of Medicine in Hradec Kralove) bemutatják az ezzel kapcsolatos tapasztalataikat - fókuszálva a hallgatók és a munkatársak számára készített mentorprogramra -, továbbá a közösen végzett kutatás eredményeit is.

A zárókonferencia időpontja:

2024. október 10.

Helyszíne:

Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - 7624 Pécs, Szigeti út 12., /online (MS Teams)

További információt ezen a linken olvashat.

Az esemény angol nyelvű lesz. Szeretettel várják a kari és adminisztratív munkatársakat, a hallgatókat, továbbá a tudományos kutatások és jó gyakorlatok bemutatását is a jóllét területéről előadás vagy poszter formájában. Az absztraktokat angol nyelven kérik benyújtani, regisztrációs űrlapon keresztül. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, ezt itt teheti meg szeptember 10-ig.

A konferencia megrendezését a Visegrádi Alap által finanszírozott „Well-Being” projekt támogatja.

Várja jelentkezését dr. Varga Zsuzsanna és dr. Gács Boróka, a „Promoting the wellbeing concept at medical and public sector of the Visegrad Region Visegrad Fund” pályázat két magyarországi koordinátora.