Szak- és Továbbképző Központ

Bemutatkozás

Köszöntő

A nemzeti egészségügyi feladatok megvalósítása nem képzelhető el egy versenyképes és színvonalas szakorvosképzési rendszer nélkül. A képzés sokrétű és szerteágazó feladatrendszerének színvonalas működtetése jelentős erőfeszítéseket igényel minden szereplő részéről. A képzést szervező internetes bemutatkozási lehetősége a kapcsolattartása fontos eszköze lehet, mely segíti a rezidensek tájékoztatását, és egyben a képzőhelyek számára is kellő információt nyújt.

Az egészségügyi betegellátó tevékenységet folytató orvosok számára a folyamatos továbbképzés kötelező rendeleti előírás, melynek teljesítéséhez ugyancsak információs támogatást kínál az oldal.

Minden kedves látogatónknak kívánjuk, hogy érdemi tájékoztatást találjon az oldalon és látogasson ide rendszeresen vissza, használjuk ki minél jobban az elektronikus tér adta lehetőséget!

Szak-és Továbbképző Központ munkatársai

Küldetésnyilatkozat

Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképző Központ legfőbb célkitűzésének a graduális képzésben frissen végzett valamint már praktizáló orvosok, fogorvosok, klinikai szakpszichológusok és gyógyszerészek eurokonform szak- és továbbképzésének elősegítésén keresztül a dunántúli régió minőségi betegellátásához és hosszútávon egészségügyi helyzetének javításához aktívan hozzájáruljon.

A Központ kiemelten foglalkozik a régió egészségügyi intézményeiben kezdeményezett orvostudományi és egészségtudományi továbbképző kurzusokkal; gyakorlatiasan, az ügyfelek igényeit szem előtt tartva kezeli a hozzáforduló szak- és továbbképzés iránt érdeklődő egészségügyben dolgozó szakemberek problémáit, kéréseit.

A Központ a munkáját a hatályos Felsőoktatási és Egészségügyi Törvények, valamint az Európai Szakorvostársaságok Egyesülete (UEMS) irányelveinek megfelelően szervezi és végzi.

A szak-, tovább-, licenszképzéssel illetve szakirányú továbbképzéssel kapcsolatos részletes információkért látogassa meg honlapunkat:

szti.pte.hu