Háziorvosi Továbbképzés

A PTE ÁOK Alapellátási Intézet megalakulása óta végzi a háziorvosként dolgozó kollégák továbbképzését. 1999. óta a PTE egyik Továbbképzési Központjaként is működik. Célunk elsősorban a háziorvosok szakirányú szakképzés során megszerzett ismereteinek szinten tartása, az új tudományos/technikai eredmények megismertetése és a magas szintű betegellátás előfeltételeinek megteremtése.

A családorvosok folyamatos továbbképzése a posztgraduális képzés olyan területe, mely állandó odafigyelést, megújulást és sokrétű munkát igényel.

Intézetünk több, mint 1200 fő orvost regisztrált, akiknek nyilvántartja a továbbképzési pontjait, illetve a működési nyilvántartás megújítását végzi.

A „Minősített Oktatási Programok Katalógusa” című kiadványt 2000 példányban jelentettük meg félévente és postai úton küldtünk el, melyet a jövőben elektronikus úton szeretnénk eljuttatni majd a kollégáknak.

Az 5 éves továbbképzési ciklus lezárásáról és a működési nyilvántartás megújításáról való tudnivalókat honlapunkon is megtalálhatja.

Mellékletek:

Tájekoztató a működési nyilvántartás megújításáról (pdf)

Munkahelyi igazolás (pdf)

Munkahelyi igazolás kiegeszítő (pdf)