Mesterséges intelligencia az egészségügyben - még jelentkezhetünk a képzésre

2022. május 9.

A GE Healthcare, LEITAT and the Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával idén is meghirdetik a nagy sikerű HelloAI - 2022 képzést, melyre május 12-ig várják a regisztrációt.

Amennyiben érdeklődünk a mesterséges intelligencia iránt, szívesen megismernénk a technológia egészségügyben történő felhasználási lehetőségeit, nem utolsó sorban pedig szeretnénk a világ legjobbjaitól hallani a témáról, akkor a HelloAI - 2022 képzés nekünk szól - áll a PTE ÁOK Transzdiszciplináris Kutatások Intézetének (PTE ÁOK ITD) honlapján.

A programot idén, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben, három különböző szinten rendezik meg, melyek közül mi választhatjuk ki a számunkra megfelelőt:

  • Basic (részvétel: INGYENES)
  • Advanced (részvétel: INGYENES)
  • Professional (részvétel: 10 euró)

A regisztráció már április 20-án elkezdődött, ugyanakkor május 12-ig még van lehetőség jelentkezni a programra, a szabad helyek száma korlátozott. 

A program angol nyelven zajlik, további részletek és jelentkezési feltételek az angol nyelvű leírásban találhatóak. A kedvezményes részvételre jogosító promóciós kód az ITD weboldalán, a hivatkozott bejegyzés végén található.

További részletek és részletes program az ITD weboldalán.

Dokumentum(ok)

Bejelentkezés után látható