Rólunk

Hivatalvezetői köszöntő

2015 óta vezetem a Dékáni Hivatalt. Ez számomra nem pusztán feladat, hanem hatalmas felelősség és elköteleződés a kar iránt.

A Dékáni Hivatal és alegységei szerteágazó feladatkört szolgálnak ki. Egy vezető erénye abban rejlik, ha olyan kollégákkal veszi körül magát, akiktől tanulni tud, és akiknek a tudását képes rendszerbe szervezni. Fontos számomra, hogy a kollégáimnak teret biztosítsak tehetségük kibontakoztatására, támogassam további fejlődésüket, folyamatosan fenntartva motiváltságukat. 

Mindamellett törekszem arra, hogy a Dékáni Hivatal munkája hatékony, a jogos szükségleteket kielégítő, szolgáltató jellegű és gyors legyen. Küldetésemnek tekintem azt is, hogy munkatársaimmal közösen megtaláljam a kari feladatok között azt az utat, ami számukra is célt ad, és örömöt jelent.

Munkánkban kollégáimmal a profizmust és a szervezettséget alapértéknek tekintjük. Rendszerességet és állandóságot közvetítünk, a Kar stratégiáival összhangban cselekszünk. Folyamatosan törekszünk az állandó magas minőségre, a szakmailag felkészült, pontos, precíz, rugalmas és eredmény orientált munkavégzésre. Naprakészen tartjuk a tudásunkat, továbbképzésekkel fejlesztjük szakmai felkészültségünket. A közös célok érdekében együttműködünk, mások véleményét és értékeit tiszteletben tartva csapatmunkában dolgozunk a Kar víziójának megvalósításáért. 

Varga Zsuzsanna

A Dékáni Hivatal egységei:

  • Dékáni Titkárság,
  • Hallgatói és Szolgáltató Osztály,
  • Marketing és Kommunikációs Osztály,
  • Oktatástámogatási, Fejlesztési és Habilitációs Osztály,
  • Minőségirányítási és Intézményfejlesztési Osztály.