Orientációs nap – szeptember 1.

2023. július 12.

Orientációs nappal várja szeptember elsején elsőéves magyar és külföldi hallgatóit a pécsi orvos- és gyógyszerészkar, személyes jelenlét mellett.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kara szeptember elsején egynapos programsorozattal várja a diákokat. Délelőtt az orvoskar német és angol programos általános orvos és fogorvos, valamint gyógyszerész és biotechnológus hallgatói kapnak tájékoztatást, déltől pedig a magyar programban kezdő általános orvos, fogorvos és gyógyszerészhallgatókat várják előadásokkal, melyeket fakultatív programok is kísérnek.

A legfontosabb információkról szóló tájékoztatókon (ilyen a Tanulmányi Hivatal beiratkozással, szemeszterkezdéssel kapcsolatos tájékoztatója, a Magyar, az Angol és a Német Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodák, valamint a hallgatói önkormányzatok előadásai) kötelező a részvétel. A hallgatók turnusokban, időbeli eltolódásokkal mehetnek majd az előadókba.

A szabadon választható programok között szerepelnek különféle workshopok, amik segítséget nyújtanak a gólyáknak az egyetemi életben való boldoguláshoz. Számos standdal is készülnek a szervezők, ahol a kar és az egyetem további szervezeti egységeivel, programjaival, szolgáltatásaival ismerkedhetnek, valamint külsős szervezetek is jelen lesznek.

Az esemény egyes szekciói előzetes regisztrációhoz kötöttek, illetve létszámkorlátosak, ezért célszerű azokra mielőbb jelentkezni.

Bővebb információk, a programok időpontjai és a regisztrációs felületek itt érhetők el:

Orientációs kisokos

A letölthető, részletes programleírás itt található:

Program