Ügyfélfogadás

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban, július 6 és augusztus 2 közötti időtartamban, az alábbi nyitvatartási idő szerint van lehetőség a személyes ügyintézésre:

hétfő:

zárva

kedd:

zárva

szerda:

09.00-13.00  

csütörtök:

zárva

péntek:

zárva

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Hivatal munkatársai a megjelölt időszakban 8:00-16:00 e-mailen és telefonon keresztül elérhetőek. Nyitvatartási idő kívül, személyes tanulmányi tanácsadásra, telefonos vagy e-mailes időpontegyeztetést követően tudunk lehetőséget biztosítani.

 

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban az alábbi nyitvatartási idő szerint van lehetőség a személyes ügyintézésre:

hétfő: 09:00-12:00
kedd: 13:00-15:00
szerda: 09.00-12.00  
csütörtök: 13:00-15:00
péntek: 09.00-12.00


Átvétellel/kreditátvitellel, valamint a vendéghallgatókkal foglalkozó kollégáink esetében személyes ügyintézésre időpontegyeztetéssel van lehetőség!Kérjük, hogy az érkezésükkor húzzanak sorszámot a folyosón! A behívás érkezési sorrendben történik.

Javasoljuk, hogy a személyes ügyintézés helyett a jövőben is elektronikusan (e-mail, telefon) intézzék a tanulmányaikkal kapcsolatos ügyeiket, tegyék fel az esetleges kérdéseiket. Munkatársaink készséggel állnak e-mailben és telefonon a rendelkezésükre. Emailen történő megkereséseikre törekszünk munkanapokon 48 órán belül válaszolni. A péntek délután, az ügyfélfogadási idő után érkező levelek feldolgozása a következő hét első munkanapján kezdődik. Türelmüket és együttműködésüket köszönjük.

Amennyiben kifejezetten az évfolyamukhoz rendelt ügyintézőjükkel kívánnak személyesen ügyet intézni, úgy e-mailen és telefonon tudnak vele időpontot egyeztetni.

 

 

Személyes tanulmányi tanácsadás

Tisztelt Hallgatók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hallgatói tanulmányi előrehaladás támogatása érdekében a Tanulmányi Hivatal az ügyfélfogadási idejében személyes tanulmányi tanácsadásra is lehetőséget biztosít. A 30 perces tanácsadásra ITT tudnak időpontot foglalni. A személyes tanácsadás során munkatársainknak feltehetik többek között a tanulmányi előrehaladásra, tárgyfelvételekre, átsorolásra, passziválásra, pénzügyi kérdésekre vonatkozó kérdéseiket.

A tanácsadás során dokumentumok, igazolások kiállítására nincsen lehetőség és az időpontok elérhetősége korlátozott, így kérjük, hogy a komolyabb beszélgetést nem igénylő ügyek (pl.: igazolások kérése) esetében továbbra is a Tanulmányi Hivatal sorszámhúzás alapján működő általános szolgáltatását vegyék igénybe.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt 5 perccel korábban érkezzenek és amennyiben a lefoglalt időpontban mégsem tudnak megjelenni, úgy a visszaigazoló e-mailben található lehetőségen mondják le annak érdekében, hogy más számára ismét foglalható legyen az időpont.

A szolgáltatással kapcsolatos visszajelzéseiket előre is köszönjük, melyet IDE KATTINVA vagy az alábbi QR kóddal elérhető felületen küldhetnek el nekünk.

 

Ügyintézők:

 

Boda Szilvia - általános orvos szak szigorló évfolyam, általános orvos szak 2019 és korábban felvettek;

Éltető Dóra - Erasmus, vendéghallgatók (az Erasmus Iroda ügyfélfogadási rendje szerint)

Resch-Várda Nikolett - általános orvos szak 2023, 2022

Sámócziné Magó Barbara - általános orvos szak 2021, Biotechnology MSc szak

Török Gyöngyvér - általános orvos szak 2020; fogorvos szak évfolyamai

Rébék-Nagy Jusztina Maja - Átvétel, kreditátvitel

Kreditátvitel: kreditatvitel@aok.pte.hu;

Átvétel: transfer@aok.pte.hu  

 

A fenti ügyfélfogadási rend a járványügyi helyzetre figyelemmel változhat, amelyről a hallgatókat e-mailen és a Tanulmányi Hivatal honlapján is tájékoztatni fogjuk.

 

Üdvözlettel:

a Tanulmányi Hivatal munkatársai