Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

Üdvözlünk a PTE ÁOK Mentorklub oldalán!

A Mentorklub maga egy PTE által támogatott program, ami az egyetem minden karán megtalálható kezdeményezés.

Célunk az egyetemi oktatásból kieső hallgatók számának visszaszorítása. Feladataink közé tartozik a mintatervüktől elszakadt hallgatók segítése, illetve bármilyen tanulmányi és tanulási fennakadás megoldása.

Minden hozzánk bizalommal forduló hallgató igényeihez igyekszünk egyedileg alkalmazkodni. Amit nyújtani tudunk nektek azok a mentorált hallgatók korrepetálása a nehézséget okozó tantárgyakból, tanulásmódszertani és időbeosztási tanácsok, ütemtervek kialakítása rövid és hosszútávra, ezek végig követése illetve közösségi programok szervezése, ezzel segítve a hallgatókat. Ezen foglalkozások lehetnek csoportosak vagy teljesen egyéniek is mentorhallgatóinkkal illetve mentoroktatóinkkal.

Kapcsolat

Hogy tudsz minket elérni? Írj nekünk Facebookon vagy email-ben, vagy lépj kapcsolatba valamelyik mentorunkkal a megadott elérhetőségeik bármelyikén. 

Új kezdeményezésünk a Postaláda.

Lenne kérdésed egy tantárggyal kapcsolatban, de nem tudod kihez fordulj? Esetleg tudod, kitől akarsz kérdezni, de nincs bátorságod, vagy nem tudod hogy lépj vele kapcsolatba?

Mi segítünk választ kapni!

Nincs más teendőd, mint kérdésedet név nélkül leírni nekünk itt, és mi felkeressük az adott intézetet/személyt a helyedben.

A válaszokat hetente egyszer egy posztban fogjuk közzétenni a Facebook oldalunkon.

FIGYELEM! A kérdezés teljesen anonim módon történik, így kérjük, ne írjátok le neveteket. Ha véletlen mégis megtörtént a dolog, az anonimitást megőrizve, a kérdések továbbításakor azokat eltávolítjuk.