Jelentkezési tudnivalók

Kedves SP Jelentkező!

Amennyiben érdekel a Szimulációs Beteg Program, úgy kérjük válaszolj az alábbi kérdésekre, hogy fel tudjuk térképezni, milyen betegség eljátszása lenne számodra ideális.

A jelentkezési lapban olyan kérdések is lehetnek, amelyek kicsit személyesebbek. Ezekre azért van szükségünk, hogy minél személyre szabottabb betegprofilt tudjunk neked írni. A foglalkozás és időbeosztás pedig azért lényeges, hogy megtudjuk milyen rendszerességgel tudunk bevetni a hallgatói órákon. 

A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, és elhívunk egy meghallgatásra, hogy egy személyes megbeszélés keretén belül jobban megismerhessünk.

A továbbiakban pedig e-mailben küldünk tájékoztatást a programban való részvételről.

Azzal, hogy jelentkezel az SP Programba, a következőkről nyilatkozol:

  • Nyilatkozom, hogy valós adatokat adtam meg jelentkezéskor. 

  • Tudomásul veszem és elfogadom, hogy személyes adataim biztonságban vannak;  oktatási és kapcsolattartási céllal kérik be, és  nem adják ki más számára; csak az SP Program szervezői és adminisztrátorai dolgoznak vele.

  • Beleegyezek, hogy bármikor kép vagy video készülhet rólam az SP Program keretein belül, oktatási céllal, és az megjelenhet hivatalos oldalakon, hivatalos eseményeken.

  • Nyilatkozom, hogy bizalmasan kezelem az SP Program minden információját és szimulált beteg profilt.

  • Nyilatkozom, hogy nem vagyok büntetett előéletű.