Tájékoztatás a március 13-ig esedékes 2. COVID oltásokról

2021. március 10.

Kedves Hallgatók,

Nyomatékosan szeretnénk minden olyan hallgatónk figyelmét felhívni arra, akinek a 2. COVID oltása a héten esedékes, hogy a KK Oltóközpont által megjelölt időpontban a 2. oltás felvétele céljából az oltóhelyen megjelenni szíveskedjen (az oltás helyszíne: 7623 Pécs, Rét utca 2. Rehabilitációs Központ földszint).

Mivel a KK Oltóközpont által kezelt  lemondas.vakcina@pte.hu e-mail címre érkező megkeresések (időpont lemondás, módosítási kérés) nagy száma miatt az e-mailek feldolgozása lassan halad, ezért erre tekintettel kérjük azon hallgatókat, akik az előre egyeztetett időpontban „vis maior” ok miatt nem tudnak a 2. oltáson megjelenni, hogy szombatig személyesen keressék fel az oltóközpontot az oltás felvétele céljából.

Mindenki vigye magával az oltási könyvét és az oltáshoz szükséges kitöltött nyilatkozatokat is, melyek letölthetők a következő linken (Nyilatkozatok COVID védőoltáshoz / Hozzájáruló Nyilatkozat, Járványügyi Nyilatkozat).

Azon hallgatóink számára, akik a héten nem tudnak a 2. oltáson részt venni, információink szerint bizonytalan, hogy a jövőben mikor tudja a PTE a 2. oltást biztosítani, illetve hogy erre lesz-e a későbbiekben lehetőség.

Tájékoztatunk továbbá mindenkit, hogy a PTE ÁOK Hallgatói Szolgáltató Osztálya az első COVID oltások szervezését végezte, a 2. oltással kapcsolatos kérdések kapcsán nem tudunk további felvilágosítással szolgálni.

Üdvözlettel,

A Hallgatói Szolgáltató Osztály munkatársai