Elindult a jelentkezés a PTE 3D központ képzésére

2022. július 18.

KEZDŐ SZINTŰ TANFOLYAM

Ha megkérdezik, el tudod mondani mi mindenre használjuk a 3D technológiát? Láttál már 3D nyomtatót? Esetleg van is otthon egy? Szívesen terveznél valamit, amit ki lehet nyomtatni, de nem igazán tudod még, hogyan kezdj bele?

Vár a PTE 3D képzése!

Ha régóta érdekel a dolog és az eddigieknél többet akarsz tudni, akkor a PTE most éppen az a hely, ahol lenni akarsz! A 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központ tanfolyamot hirdet gyerekek (alsó korhatár 12 év) és szüleik számára. A 5 napos tanfolyamra bárki egyedül is jelentkezhet, de szívesen fogadunk szülő-gyerek vagy gyerek-gyerek párokat.

A fókusz a 3D nyomtatás megismerésén, és mindazon alapoknak az elsajátításán lesz, amelynek birtokában bátran belevághattok a kísérletezésbe: nyomtatás, tervezés, képalkotás és még felsorolni is nehéz mi minden más érdekesség várja a résztvevőket. Az elméleti tudnivalók mellett nagy hangsúlyt kap a gyakorlat: a tervező programok használata mellett a 3D nyomtatókat és a 3D Központban használt különleges gépeket is bemutatjuk, sőt a tanfolyam végén alkotásaitokat ki is nyomtathatjátok nálunk. Ismerjétek meg együtt a 3D világát a PTE3D Nyomtatási és Vizualizációs Központ munkatársainak segítségével! 

Jelentkezési határidő: 2022 augusztus 18.

Tanfolyam ideje: 2022. augusztus 22 - 26.

Helyszín: PTE MIK | 3D KÖZPONT, 7624 PÉCS, BOSZORKÁNY ÚT 2.

További részletek és jelentkezés

Álmodj! Tervezz! Alkoss!