Felhívás a Kutatók Éjszakája 2024 programsorozatra

2024. július 4.

Tisztelt Intézetvezetők, Kedves Kollégák!

Ezúton szeretnénk tisztelettel kérni Önöket, hogy amennyiben részt kívánnak venni a Kutatók Éjszakája 2024. programsorozatban, amelyhez 2024. szeptember 27. pénteken 15:00 és 22:00 óra közötti időintervallumban csatlakoznak karaink, akkor Intézetük részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével 2024. július 17. 12:00 óráig szíveskedjenek jelezni.

A karok által megvalósítandó programokat a már megszokott módon egy központi honlapon szükséges megjelentetni, és ugyanezen az oldalon keresztül tudnak majd regisztrálni az előadások iránt érdeklődők is, melyet az ÁOK-n működő Marketing és Kommunikációs Osztály fog koordinálni.

Terveink szerint helyszínként szolgálnak majd a régi elméleti tömb mellett az új épület előadói, laborjai is.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztrációs űrlapot a jelenleg rendelkezésükre álló adatok alapján a lehető legpontosabban töltsék ki, mert az itt feltüntetett információk kerülnek fel az érdeklődők számára is elérhető Kutatók Éjszakája 2024 eseménysorozat nyilvános oldalára.

Ha az adatlap beküldése után szeretnének változtatást kérni az esemény rögzítése kapcsán, úgy kérem, az info@aok.pte.hu e-mail címre küldjék el igényüket.

Szívesen fogadunk idegennyelvű programokat is.

Amennyiben csatlakozni kívánnak az eseménysorozathoz, úgy a részleteket illetően a regisztrációs adatlapon kapcsolattartóként megjelölt kollégával fogunk a továbbiakban egyeztetni.

Bővebb információ, kérdés esetén kérem, keressenek minket az alábbi elérhetőségeinken:

Mehringer Nanetta – nanetta.mehringer@aok.pte.hu 

Pákozdi Zsófia - zsofia.pakozdi@aok.pte.hu vagy a 36212-es mellék

Hir Bálint – balint.hir@aok.pte.hu

Szíves együttműködésüket megköszönve, a szervezők:

Dr. Tamás Andrea, egyetemi docens, Anatómiai Intézet

Dr. Duga Zsófia, osztályvezető, Marketing és Kommunikációs Osztály

Mehringer Nanetta, irodavezető, Marketing és Kommunikációs Osztály, Stratégiai Marketing és Toborzó Iroda