Motivációs rendszer

FEEDBACK MOTIVÁCIÓS RENDSZER

 

A kötelező tárgyakat értékelő kérdőíveket kitöltő hallgatókat egy nappal korábbi vizsgafelvételi lehetőséggel jutalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy azok a hallgatók, akik minden kötelező tantárgyát értékelő kérdőívet kitöltenek határidőn belül, a következő szorgalmi időszakban (az őszi szemeszter tantárgyainak értékeléséért a tavaszi félévben, a tavaszi tárgyakéért ősszel) nem a hivatalos, hanem egy nappal korábbi időpontban kezdhetik meg a vizsgafelvételt.

A választható kurzusok, előadások és vizsgák értékelésére NINCS szükség a kedvezmény elnyeréséhez. 

PASSZÍV HALLGATÓK

Azoknak a hallgatóknak is érdemes kitölteni a kérdőíveket, akik a következő félévben passzív státuszúak lesznek, mert lehetőségük van átörökíteni kedvezményüket a passzív félév(ek)en és a következő aktív félévben felhasználni.

„BEISKOLÁZÁSI KÉRDŐÍV”

A frissen beiratkozó („elsős”, „gólya”) hallgatók és a vendéghallgatók (ERASMUS) számára elérhető kérdőív minden tanév szeptemberében. Az érintett hallgatóknak ezt a kérdőívet kell kitölteni a kedvezmény elnyeréséhez. A kérdőív egyebekben nem tartozik a Feedback Bizottsághoz, ha kérdése merül fel, vegye fel a kapcsolatot a Hallgatói Szolgáltató Irodával.