Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

Kapcsolat

Elérhetőségek

Pécsi Tudományegyetem
Általános Orvostudományi Kar
Szemészeti Klinika

intézetigazgató: Dr. Csutak Adrienne, egyetemi docens

 

Tisztelt Betegeink!

Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (PTE KK) az illetékes minisztériummal és szakhatóságokkal szoros együttműködésben felkészült a járványügyi helyzet hatékony kezelésére: a Szemészeti Klinika a Megyei Kórházból átköltözik az Akác utcába, a szemészeti betegellátás pedig a sürgős ellátások végzésére korlátozódik.

Ennek részeként megkezdődött az ellátások átszervezése. A PTE Szemészeti Klinika átmenetileg 2020. március 14-én 18:00-tól a Megyei Kórház területéről, a Rákóczi úti telephelyről az Akác utca 1. szám alatti telephelyre, a 3. épületbe költözik.

Ugyanettől a naptól a szemészeti betegellátás a sürgős ellátások végzésére korlátozódik. Műtéti beavatkozást is csak sürgősséget igénylő esetben végez a Szemészeti Klinika.

A járóbeteg szakrendelésekre korábban kiadott előjegyzési időpontokat átütemezik egy későbbi időpontra. A Szemészeti Klinika munkatársai telefonon keresik fel a betegeket az újabb időpont egyeztetése céljából.

Szemészeti szakrendelésekre jelenleg új előjegyzést kérni nincs lehetőség, sürgős esetben az Akác utcában kereshetik fel a szemészeti ambulanciát.

Az ellátások esetleges változásairól a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ honlapján (http://kk.pte.hu/ tudnak betegeink tájékozódni, ahol naprakész információk találhatók.

Mint megírtuk, a halasztható műtéteket nem végzik el tegnaptól Pécsen és plusz betegellátó kapacitásokat alakítanak ki a volt megyei kórház épületeiben és a nővérszállón.

Pécs, 2020. 03. 14.

 

Dr. Csutak Adrienne

klinikaigazgató

Cím

7623 Pécs, Rákóczi út 2.