Március 25-ig szavazhatunk a legjobb kari well-being projektekre

2024. március 18.

Március 25-ig voksolhatunk azokra a projektekre, melyek a PTE Általános Orvostudományi Kar PotePillars stratégia Well-Being pillérének keretében még 2023-ban hirdetett „A hallgatói és dolgozói jóllétet támogató, közösségközpontú innovatív ötlet kidolgozása és megvalósítása” című pályázatára érkeztek, a hallgatói és dolgozói jóllét fejlesztése céljából.

Mint az ismert, a PTE orvoskarának életében kiemelt szerepet tölt be a hallgatói és dolgozói jóllét, melynek folyamatos fejlesztése, javítása elengedhetetlen egy dinamikusan fejlődő karon. A kari stratégia Well-Being pillére olyan lehetőséget ad mindenki számára, amely segíti a testi, mentális és szellemi egészség megőrzését, a kar immunrendszerének erősödését. Ehhez illeszkedett az említett pályázat is, teret biztosítva a polgároknak a közösség formálására, a közösségi igények, elképzelések megvalósítására.

Az „A hallgatói és dolgozói jóllétet támogató, közösségközpontú innovatív ötlet kidolgozása és megvalósítása” névre keresztelt pályázatra olyan pályamunkákat vártak, melyek javítják a hallgatók, oktatók és munkatársaik közérzetét, de szívesen fogadtak olyan elképzeléseket is, melyek a kari környezet minőségi javítását, inspiráló hangulatú terek kialakítását célozták.

2023 nyarán kiírt pályázatra a PTE ÁOK hallgatói és munkatársai jelentkezhettek egyénileg vagy csapatban, akár vegyes teameket (oktatók-hallgatók, oktatók-nem oktatók, hallgatók-nem oktatók) alkotva. A győztes pályamunkákat mostanra megvalósították, összefoglaló anyagaik és bemutató videóik pedig elkészültek, az alábbiakban tekinthetők meg:

Make yourself at home!

Bálint-csoportos esetmegbeszélők hallgatók, klinikus oktatók és tanácsadók részére: 

„A csoportban nagy erő rejlik” - junior Bálint-csoport indul március 9-én

Olvasóklub:

Roomli Family Fun Days és Egy kis levegőt program:

Életerő Akadémia – workshop hallgatóknak és oktatóknak multikulturális egyetemi tanulmányokhoz:

A fenti pályázatokrangsorolása a PTE ÁOK kari polgárainak szavazatai alapján történik. Voksolni az alábbi Forms-kérdőiven lehet: https://forms.office.com/e/DFfM37rSX8 

A szavazás határideje: 2024. március 25. 24:00 óra.