Tegyünk közösen a kari jóllétért!

2023. október 25.

Karunkon a PotePillars egyik pilléreként működik a Well-being koncepció, melynek célja a kari szervezeti jóllét fejlesztése. Ennek egyik eleme a karunk vezetésével megvalósuló "Promoting the Wellbeing Concept at Medical and Public Sectors of the Visegrad Region" című projekt.

Ennek kapcsán október 9-én tombola nyereményjátékot rendeztek a Well-being koncepció munkatársai, a nyerteseket pedig hamarosan kiértesítik emailben.

Amennyiben szeretne részt venni egy nyereményjátékon és hozzájárulni a saját és társai jóllétéhez, úgy töltse ki a Well-being kérdőívet!

Ahhoz, hogy megnyerhesse a ToGoBögrék és a PowerBank egyikét, töltse ki október 26. és november 3. között a kérdőívet és a végén lévő „köszönöm” oldalról készítsen egy képernyőfotót, és küldje el a well-being@aok.pte.hu e-mail címre.

Az angol nyelvű kérdőív itt érhető el.

A felmérésben való részvétellel Ön is szerves részévé válhat küldetésünknek, hogy átfogó képet kapjunk a visegrádi országok orvosi egyetemeinek diákjainak és munkatársainak jóllétéről elősegítve ezzel azt, hogy minél szélesebb körben a ’jóllét’ általános kifejezés, alapvető érték legyen és hatékonyabb megelőzési és intervenciós szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.