Fogorvos szak szakmai gyakorlatai

Általános tudnivalók, útmutatók

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Neptunban történő elektronikus jelentkezés mindhárom Fogorvos szakos nyári gyakorlatra (Asszisztensi/Fogtechnikai gyakorlat, Dentoalveoláris Sebészeti Gyakorlat, Integrált Fogászat) vonatkozik. A nyári gyakorlatokra kizárólag azon hallgatók fognak tudni jelentkezni, akik a gyakorlathoz tartozó tárgyat felvették a kurzuslistájukba a tárgyfelvételi időszak során.

Nyári gyakorlatok: 2024. július 1.-augusztus 25.

A gyakorlatokra történő jelentkezésre 2024. május 14. 15:30 és június 16. 24:00 között van lehetőségük. 

FONTOS! Előzetes foglalás, klinikán keresztüli szóbeli vagy írásos helyfoglalás nem érvényesíthető a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinikájának helyeire sem. Kizárólag az elektronikus úton (Neptun) történő, véglegesített jelentkezés tekinthető érvényes jelentkezésnek mind a külső gyakorlati helyszínek, mind pedig a PTE klinikái esetében (csak a listából választható, a TH által felrögzített létszámos PTE Fogászati Klinikai helyek érvényesek és csak az elérhető, a klinika által megszabott létszámok erejéig).

Befogadónyilatkozatok, teljesítésigazolások

1. Asszisztensi fogtechnikai gyakorlat (OFRAFG, 60 óra, FOSZ 2. szemeszter) - tárgyfelelős: Dr. Balásné Dr. Szántó Ildikó

Jegyzőkönyv feltöltése is kötelező a teljesítésigazolás mellé!

2. Dentoalveoláris sebészet (OFRDAS, 120 óra, FOSZ 6. szemeszter) - tárgyfelelős: Dr. Szalma József

3. Integrált fogászat (OFRINF, 140 óra, FOSZ 8. szemeszter) - tárgyfelelős: Dr. Nagy Ákos