TVSZ kezdőknek

Kreditrendszer, hallgatói jogviszony, vizsgák. Gyakran megeshet, hogy akár szimpla, hétköznapi kérdésre keressük a választ a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat (vagy röviden TVSZ) közel 200 oldalán, azonban mégsem olyan egyszerű megtalálni a keresett paragrafus éppen ránk vonatkozó bekezdését.

Ennek okán készítette el a Hallgatói Önkormányzat az alább olvasható "TVSZ kezdőknek" című kiadványt, mely a tanulmányokhoz szükséges legfontosabb témákat dolgozza fel és mutatja be egyszerű, letisztult formában. Természetesen ez nem tartalmaz minden egyes jogszabályt és paragrafust, valamint hivatalosan hivatkozás alapját sem képezheti, pusztán segítségnek szánjuk a leggyakoribb kérdésekre válaszul.


Az oldalon elérhető kiadvány még nem tartalmazza a legutóbb elfogadott oktatásfejlesztési mérföldköveket! A dokumentum frissítésén jelenleg is dolgozunk.
A legfrissebb változások Instagram oldalunkon olvashatóak:
1. tájékoztató
2. tájékoztató
3. tájékoztató

Beleolvasok

Letöltöm

×

TVSZ kezdőknek

Amennyiben olyan specifikus kérdésetek lenne, amire nem találtatok választ a kiadványban, akkor keressétek bátran Önkormányzatunk tanulmányi referensét az alábbi elérhetőségek bármelyikén:


Kapcsolattartó

Hufnawi Rahaf

Tanulmányi referens

hufnawi.rahaf@pte.hu