Mentorkodás

Peer Program

A program elsődleges célja, hogy megkönnyítse a hallgatók számára a problémák megoldásához szükséges út elérését. A Peer-ek között vannak magyar, angol és német programos, valamint általános orvos, fogorvos és gyógyszerész szakos hallgatók is, akikhez bármikor fordulhattok segítségért.

TM Mentor program

A program célja, hogy az általános orvos-, fogorvos-, és gyógyszerész képzés iránt érdeklődő diákok (középiskolások, általános iskola felső tagozatos diákjai) számára bemutassák Karunkat, képzéseinket, a hallgatói szolgáltatások rendszerét, a hallgatói életet.

PTE ÁOK Mentorklub

Azért jött létre, hogy a Kar hallgatóit támogassa az egyetemi éveik alatt. Számos területen nyújtanak segítséget, úgy mint az adminisztráció, az oktatókkal való kapcsolattartás vagy akár egyéni és csoportos korrepetálási lehetőségeket is biztosítanak.

PTE EHÖK Nemzetközi Mentorprogram

Célja az azonos karra érkező elsőéves nemzetközi hallgatók integrációs, kortárs segítése. A mentoráltnak segítséget nyújtanak lakhatással, pályázatokkal és ösztöndíjakkal, tanulmányokkal és adminisztrációval kapcsolatos kérdésekben. A pályázatot minden tanév végén teszik elérhetővé az EHÖK honlapján.