PTE Innovációs Nap beharangozó esemény az ÁOK-n

2018. április 16.

Az idei évben a Zsolnay Negyed ad otthont a Pécsi Tudományegyetem Innovációs Napjának. A rendezvény keretei között előadásokat hallhatnak a PTE 3D kutatásairól, egészséges élelmiszerekről, vállalkozóvá válásról, megvalósult innovációkról. A program helyet ad a PTE Inspirációs Poszter Szekciónak, ahol többek között Innovációs Díj pályázói mutatják be ötleteiket. Az Innovációs Napon a PBKIK közreműködésével valósítjuk meg a Innováció coaching workshopot és a Kamarai Innovációs Fórumot. Előbbin a Poszter szekció kiállítói kaphatnak szakmai támogatást ötletük továbbfejlesztéséhez, míg utóbbin a Kamara innovációtámogatási kezdeményezései kerülnek bemutatásra. A program zárásaként a Simonyi BEDC Final Pitch programjának és E-sport versenynek is helyszínt biztosít rendezvényünk.

A program részleteiről és a PTE Innovációs Díj 2018-ról és az ITD innovációs poszter pályázatáról a PTE ÁOK (Dr. Romhányi György) Aulában április 16-án 14.00 órától tartandó Innovációs fórumon tájékozódhatnak.

A kari bemutatókon résztvevőknek héliumos léggömböt ajándékozunk, az Innovációs Napon megjelentek között Fishing on Orfű napijegyeket sorsolunk ki.