Dékáni üzenet hallgatóknak

2020. március 22.

Tisztelt Orvoskari Hallgatók!

Ti is mind tudjátok, milyen nehéz időket élünk napjainkban, és milyen komoly kihívások várnak ránk a következő hetekben. Március 23-tól új oktatási rendszert alkalmazunk, és sokan az önkéntes munkákból is kiveszik majd a részüket. Nyilvánvaló, hogy nem fog minden egyszerűen és egyből olajozottan menni. Lesznek technikai és egyéb gondjaink, amelyek megoldásában egymásra leszünk utalva. A tanáraitok már felkészültek, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a képzésetek teljes tartalommal és megfelelő időben megtörténhessen. De szükségük lesz az együttműködésetekre, és esetenként az empátiátokra is!

Azt kérem most ezért minden hallgatónktól, hogy ebben a folyamatban legjobb tudása szerint, kiváló képességeit megmutatva, és együttműködően vegyen részt!

A magam részéről eddig is mindig tudtam, hogy a mi hallgatóink a legjobbak a világon. Most lehetőségünk van arra, hogy ezt újra bebizonyítsuk. Adjunk új tartalmat annak is, hogy „Mindenki Pécsi akar lenni!” Mutassuk meg a rátermettségünket, tehetségünket és emberségünket. Mutassuk meg, hogy ha kell, mi összefogunk, és együtt gondolkodva, rengeteget tanulva és dolgozva megoldjuk a felénk jövő problémákat. Mert egy közösség vagyunk, mert ide tartozunk, mert ez a mi iskolánk!

Könnyű lesz? Nem hiszem. De megoldjuk, mert vállvetve, összefogással mi ezt is meg tudjuk tenni. Efelől nincsenek kétségeim!

Mindenkinek jó egészséget kívánva,

 

tisztelettel,

Nyitrai Miklós

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!