A Veolia maszkadománya a Klinikai Központnak

2020. július 16.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. a koronavírus-világjárvány kezdete óta több alkalommal bizonyította elkötelezettségét a válsághelyzet leküzdésére. Az elővigyázatosság a korlátozások feloldása után is fontos, ezért a vállalat most FFP3-as típusú arcmaszkokat adományoz kiemelt partnereinek.

A vállalat 32 kiemelt partnerének – köztük 15 egészségügyi és szociális intézménynek, 10 önkormányzatnak és 3 magyar egyetemnek – összesen mintegy 14 ezer darab FFP3-as maszkot ajándékoz 29 magyar városban. Ezek képesek az apró cseppek kiszűrésére is, ezáltal védenek az esetleges fertőzések ellen. Pécs mellett többek között Ajkán, Székesfehérváron, Dorogon, Esztergomban és Budaörsön is sor kerül maszkadományozásra.

Pécsett két szervezet is részesül a Veolia adományából: az önkormányzatnak 1200 darab, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának pedig 250 darab maszkot ad át a cég. A megyeszékhely körzetében további két olyan város önkormányzata is részesül az adományból, ahol a vállalat távhőegységet üzemeltet – Siklós részére 210 darab, Dombóvárra pedig 500 darab maszk jut el.

Forrás:

pecsma.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!