IV. Kihívás Napja – orvosok, nővérek, egészségügyi dolgozók és betegek a Balaton körül – aug. 28-30.

2020. augusztus 5.

Idén már 4. alkalommal rendezi meg a Transzlációs Medicina Központ a Kihívás Napja elnevezésű rendezvényét, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a betegklubok létjogosultságára és fontosságára.

A TMK által szervezett betegklubok egyik legfontosabb eleme a különböző betegedukációs programok szervezése a betegklubokhoz csatlakozott betegek és családtagjaik számára. Betegedukációs programjaik célja a megfelelő orvos-beteg kommunikáció, együttműködés és bizalom megteremtése által a helyes életmód, az adekvát gyógyszerszedés és a terápiahűség elérése.

Hiszik, hogy a sikeres rehabilitáció részét kell képeznie egy pszichoszociális támogatásnak is, ami a betegség kezelésével kapcsolatos ismeretek átadását, az életmód-változtatások motiválását jelenti úgy a beteg, mint a családja számára.

Elsősorban az egészségügyben dolgozók - orvosok, nővérek, ápolók és családtagjaik -, illetve a betegklubhoz csatlakozott betegeik és családtagjaik jelentkezését várják, de nyitottak külsős résztvevőket is fogadni, akik azonosulni tudnak a céljaikkal.

A szállást, igény esetén a biciklibérlést korlátozott számban a TMK állja. Az utazás és az étkezés önköltséges.

A jelentkezéseket augusztus első hetéig várják.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!