Tanulástámogatási kurzus hallgatóknak - szeptember 18-19.

2020. szeptember 9.

A Magatartástudományi Intézet munkatársai, Dr. Gács Boróka és Hartung István részt vesznek az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 azonosítószámú, „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című pályázat keretében tanulásmódszertani, valamint felzárkóztató jellegű, tanulástámogatási szolgáltatások létrehozásában, a hallgatói lemorzsolódás csökkentése érdekében.

E program keretében kollégáink, elsőként szeptember 18-án és 19-én tanulástámogatási kurzust tartanak, melynek keretében a hallgatók feltérképezhetik saját pályaválasztási motivációikat, elsajátíthatnak néhány egyszerű, a stresszkezeléshez és a koncentráció növeléséhez kapcsolódó technikát, továbbá megismerhetnek olyan gyakorlatokat, melyek hosszú távon növelhetik a pálya és az egyetem iránti elköteleződésüket. A programot elsősorban azoknak a hallgatóinknak ajánljuk, akik szeretnének olyan, az eredményes tanuláshoz és teljesítéshez, illetve az orvossá váláshoz szükséges eszközöket elsajátítani, melyekkel a tanulás és magánélet egyensúlya könnyebben megteremthető, illetve megőrizhető. 

A tréning egy teljes napot vesz igénybe, jelentkezni bármelyik napra, a név és évfolyam megjelölésével az ookt@aok.pte.hu e-mail címen lehetséges.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!