OTKA tájékoztatás - január 27. és 28.

2021. január 27.

OTKA 2021 Workshop

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és a Fiatal Kutatók Akadémiája OTKA 2021 Workshop címmel online tájékoztató fórumot szervez 2021. január 28-án 14:00 és 15:30 óra között.

A rendezvényen az NKFIH munkatársai ismertetik a hazai alapkutatási pályázatok elkészítésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és újdonságokat, valamint praktikus tanácsokat adnak a pályázatok hatékony összeállításához. A program végén az érdeklődőknek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az NKFIH képviselőinek az OTKA pályázatokkal kapcsolatban.

Javasoljuk, hogy a résztvevők a workshop előtt ismerkedjenek meg az idei kiírás és a kitöltési útmutató tartalmával, hogy célzott kérdéseikre konkrét és gyors válaszokat kaphassanak. A 2021. évi pályázati kiírások az aktuális NKFI felhívások weboldalon találhatóak. A workshop teljes programja itt érhető el.

A workshop résztvevőinek száma korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni név és e-mail cím megadásával 2021. január 28-án 08:00 óráig lehet az alábbi linken:

Regisztációs link

Általános tájékoztató az SZKK szervezésében

Az SZKK szervezésében lesz egy általános tájékoztató 2021.01.27-én 16:00-kor, amelyet kiegészít prof. Dr. Helyes Zsuzsanna elnökasszony előadása, amelyet az értékelői gyakorlata alapján állított össze, és a szakmai anyag értékelői szempontú optimalizálásához nyújt információt.

Csatlakozási lehetőség az alábbi linken érhető el.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!