Láng Zsolt az Eurakvilo Alapítványért teker

2021. május 17.

Láng Zsolt azért teker, hogy az Eurakvilo Alapítvány még több rákbeteg gyermeken segíthessen.

“Május utolsó szombatján egy svájci hegyen egy olyan biciklis megmérettetésbe vágok bele, amely legalább annyira nehéz, mint megmászni a Mount Everestet. Ezzel az a célom, hogy felhívjam a figyelmet az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány munkájára, akik már 10 éve segítik a dél-dunántúli daganatos beteg gyermekeket. Remélem, ahhoz is hozzá tudok járulni, hogy mind többen ismerjék meg a szervezetet, és támogassák anyagilag is” - nyilatkozta Láng Zsolt az eletforma.hu-nak.

Az interjúból kiderül, hogy Zsolt jelenleg Svájcban él a családjával, és egy nagyvállalat főállású HR-vezetője, de ezer szállal kötődik Pécshez, hisz itt járt iskolába, és rengeteg, szép emlék fűzi a városhoz. Édesanyját nagyon fiatalon, mellrákban veszítette el, ezért is döntött úgy, hogy a daganatos gyermekeknek segítő szervezetre hívja fel a figyelmet.

Mint mondja, a Zürich melletti Albis-hágónál május 29-én hetvenszer fog feltekerni a hegyre egy körülbelül 2 km-es, 7 százalékos meredekségű emelkedőn. Ez 280 kilométernyi távot, 8848 méter szintemelkedést és 15 óra tiszta menetidőt jelent. Szeretné megmutatni, hogy kemény munkával, kitartással és kellő alázattal a legnehezebb feladatok is teljesíthetők.

Forrás:

eletforma.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!