Elismerő díjban részesült a Testnevelés- és Mozgásközpont „Keep Active!” programja

2021. július 15.

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) 2021 tavaszán első alkalommal hirdette meg a hazai #BeActive Díjak pályázatát, amivel a szövetség a mozgásban gazdag “BeActive” életmód kiemelkedő képviselőit kívánta elismerni négy kategóriában: Helyi Motivátor Díj, KaranténBajnok Díj, Munkahelyi Díj, Oktatási Díj.

A szakmai csapat által felkért független szakemberek bírálatai alapján mind a négy kategóriában felállították a beérkező pályamunkák sorrendjét. Az értékelésben egyebek mellett fontos szempont volt a projekt-relevancia, a közösségépítési aspektus, a kreativitás, a fenntarthatóság, a kommunikáció és a hatóerő.

A Testnevelés-és Mozgásközpont ingyenes online mozgáslehetőséget biztosított a szemeszter során minden PTE-s polgár és ÁOK-s hallgató számára. A félév során heti három alkalommal online edzésen vehettek részt otthonuk biztonságában az érdeklődők. Mindemellett számos további videóanyag került feltöltésre az MTeams csoportban, így kedvükre válogathattak a mozogni vágyók az alakformálók, a gerinctorna, és a hot iron edzéstípusok közül. Programjuk a “BeActive” pályázaton a KaranténBajnok Díj kategóriában végül az előkelő második helyen zárt.

Szeretettel gratulálunk!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!