"Változás, újratervezés és fejlődés" - kétnapos jubileumi konferencia a pécsi közgázon

2021. augusztus 12.

"Változás, újratervezés és fejlődés" címmel jubileumi konferenciát rendez a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara szeptember 23-án és 24-én.

A konferencia első napján (szeptember 23., csütörtök) nemzeti és Európai Uniós közintézmények vezetői adnak áttekintést saját szakterületük fókuszában a tudomány, az innováció, a közpénzügyek aktuális kihívásairól és formálódó trendjeiről globális és nemzeti kontextusban.

A konferencia második napján (szeptember 24., péntek) a PTE KTK, a PTE ÁJK és a Pécs Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara oktatói és tagjai panelbeszélgetésekben járják körül a tudományegyetemi modellváltással kapcsolatban felmerülő kihívásokat és lehetőségeket az érintettek, a finanszírozás és a régiós fejlődési pályák fókuszain keresztül.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken lehet megtenni:

ktk.pte.hu/hu/form/regisztracio-valtozas-ujraterv21

A részletes program itt érhető el:

ktk.pte.hu/hu/valtozas-ujratervezes-es-fejlodes

Az esemény helyszíne:

a PTE KTK Aulája, 7622 Pécs, Rákóczi út 80.

A rendezvényt a mindenkor érvényes járványügyi szabályozás betartása mellett szervezik meg. Jelenleg ez lehetővé teszi a személyes részvétellel történő szervezést. Amennyiben bármilyen korlátozás ezt indokolná, az esetleges változásokról a regisztráltakat emailben, valamint a konferencia honlapján tájékoztatják a szervezők. Az esetleges kérdéseket a sebestyent@ktk.pte.hu email-címen várják.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!