A PatikaPlus Gyógyszertárak pályázata leendő gyógyszerészhallgatóknak

2021. augusztus 26.

Leendő gyógyszerészhallgatók támogatására hirdetett pályázatot a PatikaPlus Gyógyszertárak. Olyan fiatalokat segítenek havi bruttó 50 ezer forinttal, akik nagyon jó tanulmányi eredménnyel rendelkeznek, felvételt nyertek valamelyik gyógyszerésztudományi karra, és motiváltak a gyógyszerész hivatásra. A pályázatokat szeptember 10-ig lehet benyújtani.

A pályázaton azok a hallgatók vehetnek részt, akik az elmúlt tanévben fejezték be középiskolai tanulmányaikat, ebből az utolsó két évben legalább 4,5-es átlaguk volt, és felvételt nyertek valamely egyetem Gyógyszerésztudományi Karára. A jelentkezési lap, a felvételt igazoló dokumentum és a középiskolai bizonyítvány másolata mellé csatolni kell egy motivációs levelet is.

Az értékelésnél elsősorban a tanulmányi eredmény számít, azonos eredménnyel rendelkezőknél a motivációs levélben írtakat fogják mérlegelni. A támogatás a képzés teljes idejére, azaz tíz szemeszterre nyerhető el, összege havi bruttó 50 ezer forint. A támogatott hallgatókkal tanulmányi szerződést kötnek, melynek alapján a hallgató a végzettsége megszerzése után a PatikaPlus munkatársa lesz előre meghatározott időre.

A pályázatokat postai úton, a PatikaPlus Gyógyszertárak, 8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 1. II. em. 217. címre kell eljuttatni szeptember 10-ig. Bírálatuk szeptember 20-ig megtörténik, és októberben folyósítják is az első támogatást.

Bővebb információ Fülöp Klaudia HR-asszisztenstől kérhető, a fulopk@patikaplus.hu címen.

Forrás:

szekesfehervar.hu