Természetjáró túra

2013. november 4.

Családi Szabadidősport ajánlat

 

A PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont Ewige Természetjáró túra elnevezéssel szabadidősport programot hirdet az ÁOK dolgozóinak és családtagjainak.

 

Időpont: 2013. november 16. (szombat) 10.00 – 15.30
Helyszín: Mecsek

Találkozó: Tettye 10.00 óra. (33-as végállomás előtti buszmegállónál a Tettye vendéglővel szemben). Megközelítés lehetőleg menetrendszerinti buszjárattal. A Főpályaudvarról 9.30-kor indul.

A résztvevők létszáma: maximum 60 fő

Jelentkezhetnek: Az ÁOK, illetve a Klinikai Központ valamely szervezeti egységénél dolgozó munkatársak, illetve családtagjaik, rokonaik.

Túraprogram: Tettye - Dömörkapu - Kisrét - Kantavár - Rábay-fa – Fehérkúti turistaház - Melegmányi-völgy - Mésztufa lépcsők - Árpádtető

Étkezés: 12.00 – 13.30 között a Fehérkúti Turistaházban, ebédre egy tál meleg ételt, üdítőt, ásványvizet, forralt bort, forró teát a szervezők biztosítanak.

A turistaházban, az ÁOK Orvosi Népegészségtani Intézet standjánál táplálkozási- és ökológiai tanácsokat lehet elsajátítani.

Sport TOTO: Helyszíni nevezés alapján egy családi sport TOTO-t lehet kitölteni. A legjobb eredményt elérők díjazva lesznek.

Beérkezés: Árpádtetőre 15.30-ra. Hazautazás menetrend szerinti 17-es buszjárattal a Budai Buszpályaudvarig. 15.35-kor indul.

A kiindulási helyre személyautóval érkezőket korlátozott létszámban (12 fő) a szervezők személygépkocsival vissza tudják szállítani a Tettyére, az esetlegesen ott parkoló autóhoz.

Regisztráció: A résztvevők korlátozott létszáma és az étel, ital mennyiségének biztosítása miatt szükséges regisztrálni. Jelentkezni lehetőség van telefonon, illetve e-mailen a létszámkorlát eléréséig, vagy november 14. csütörtök 16.00 óráig. A regisztrációnál kérjük jelezni, hogy a célállomásra (Árpádtető) történő beérkezés után szükséges-e a túrát teljesítőknek a kiindulási helyre (Tettye) visszajutni.
A jelentkezést fogadják :
Téczely Tamás: telefon 70/778-9399                                     Lipcsik Zoltán 30/7002787
e-mail: tamas.teczely@aok.pte.hu                                         e-mail: lipizo69@gmail.com
Telefonos és e-mailes regisztráció esetén is kérjük a jelentkezők elérhetőségét, illetve a szervezeti egység nevét, melyhez a résztvevők köthetők.
Költségek: A résztvevőket csak a kiinduló állomásra jutás, illetve a célállomásról hazautazás költségei terhelik, az egyéb kiadásokat a Testnevelés- és Mozgásközpont illetve a támogató átvállalja.
Javasolt öltözködés: Túracipő, sportcipő viselete és réteges öltözködés ajánlott.
Időjárás: Rossz idő esetén, újabb őszi hétvégi időpontot jelölünk ki.
Támogató: Ewige Márkabolt, Üzletvezető: Kapitány Gellért
                      Pécs, Rákóczi u. 10.
                     e-mail: gellert.kapitany@gmail.com
                      tel: 20/943-9443
 

Pécs, 2013. november 4.

               Téczely Tamás                                                                                            Lipcsik Zoltán
               központvezető                                                                                   szabadidősport felelős

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!