Maradékmentő főzőworkshop

2023. szeptember 26. 17:00 - 19:00
7624 Pécs, Vörösmarty u. 3. D épület, PTE ETK tankonyha

Mutasd, ma mit eszel? Kitaláljuk holnap mit fogsz!

Megrendezzük Maradékmentő ételkészítő workshopunkat!

Ha

  • a te konyhádban is gyakran marad az előző napi ételből,
  • nincs ötleted mit lehetne kezdeni a maradékkal,
  • nem szereted az ételpazarlást,

akkor gyere, inspirálódj és főzz velünk!

Szeptember 26-án (kedden) 17:00 órától az ETK tankonyháján (Pécs, Vörösmarty u. 3. D épület) Kálóczi-Wolher Veronika dietetikus és táplálkozástudományi szakember vezetésével alkalmad nyílik a gyakorlatban is elsajátítani hogyan készíts maradékokból egy ínycsiklandó ételt.

A résztvevők az elkészített ételeket elfogyaszthatják, és a megmaradt ételeket haza is vihetik. Kérjük erre a célra, hozzon mindenki ételszállításra alkalmas tartóedény(eke)t.

REGISZTRÁCIÓ

A programon való részvétel ÁOK hallgatóknak és dolgozóknak díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött! Résztvevők maximális létszáma 32 fő*

*Sajnos gyakran megesik, hogy a workshopokon indoklás nélkül nem jelennek meg regisztrált résztvevők. Ez azért is kellemetlen, mert így a felszabaduló helyet nem tudjuk felkínálni azoknak, akiknek fontos lenne, hogy részt vehessenek az alkalmon. Ezért kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a workshop időpontja előtt legkésőbb 24 órával nem jelzed nekünk, hogy nem tudsz részt venni, úgy ebben a szemeszterben a YourLife@ÁOK szolgáltatásait nem veheted igénybe.

A TasteYourLife további programjait megtalálod ITT!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!