Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj – szavazás

2020. március 5.

Karunk munkatársaira is lehet szavazni március végéig, hogy elnyerjék a szegedi Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány által létrehozott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. Az elismerést 9 olyan orvosnak adományozzák majd, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak a kitüntetésre.

A pécsi jelöltek között dr. Czimmer József, a Klinikai Központ I. számú Belgyógyászati Klinikájának egyetemi docense, és dr. Nagy Ágnes, a Klinikai Központ I. számú Belgyógyászati Klinikájának klinikai főorvosa szerepel.

Dr. Czimmer József bemutatkozását itt tekinthetik meg.

A díjra olyan szakembereket jelölnek, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon. 2019 őszétől az alapítvány az elismerést az egészségügyi szakdolgozókra is kiterjesztette.

Szavazni március 16-ig lehet, az ünnepélyes díjátadó április 23-án, a Magyar Tudományos Akadémia székházában lesz.

Szavazni itt lehet: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/, a szavazás állását pedig itt lehet megtekinteni: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-allasa/

Dokumentum(ok)

  • Dr. Czimmer József bemutatkozása

    .pdf

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!