Virtuális vizit tájékoztató

2020. március 18.

Tisztelt Betegeink!

A Covid-19 (Korona vírus) járvány miatti óvintézkedések miatt a járóbeteg forgalmat a lehető legminimálisabbra kellett szorítanunk. Emiatt 2020. március 16-tól bizonytalan ideig a PTE Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika csak sürgősségi és halaszthatatlan ellátást igénylő betegeket tud fogadni járó és fekvőbeteg részlegein.

A járvány idején a bőrbetegség miatt hozzánk fordulók részére a lehetőség kívánunk biztosítani virtuális (azaz nem személyes, hanem számítógépen vagy telefonon keresztüli) vizitek igénybe vételére. A virtuális vizitekkel lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy Ön megkapja a körülményekhez képest legjobb orvosi ellátást, tanácsot, illetve, amennyiben szükséges, receptköteles gyógyszer kiváltására jogosító vényt is az EESZT rendszeren keresztül. Amennyiben lehetősége van rá, Skypeon keresztüli viziten vegyen részt, mert ez lehetőséget biztosít tüneteinek esetleges vizsgálatára is.

A vizitre jelentkezés menete:

  1. Kérjük, írjon emailt a borklinikapecs@gmail.com e-mail címre az alábbi adatokkal:
    • név
    • születési hely és dátum
    • TAJ szám
    • e-mail cím
    • telefonszám és/vagy Skype elérhetőség
    • volt e már a PTE Bőrklinikán
    • a panasz rövid leírása (milyen tünete/panasza van, mióta, kapott-e rá kezelést, stb.)
    • fotó az elváltozásról (opcionális)

Amennyiben nem rendelkezik email elérhetőséggel, hívja fel a 72/536-870 telefonszámot. Kérjük, készítse elő TAJ kártyáját és személyi adatait a munkatársunkkal folytatott beszélgetéshez.

  1. Az Ön által biztosított adatok alapján munkatársunk előjegyzi Önt egy telefonos vagy Skype vizitre. Erről emailben vagy telefonon értesítjük. Az előjegyzett vizit időpontjában, kérjük, legyen elérhető telefonon vagy Skypeon. Kérjük, készítse elő esetleges orvosi, laboratóriumi leleteit, illetve írja fel esetleges kérdéseit, amit a viziten szakorvosunkkal meg kíván beszélni.
  2. A vizit időpontjában szakorvosunk a megadott elérhetőségen (telefonon vagy Skypeon) keresni fogja Önt. Skype vizit esetén orvosa kérheti, hogy bőrtüneteit „mutassa meg”, ezért, kérjük, gondoskodjon arról, hogy a vizitet ennek megfelelő környezetben tudja lebonyolítani.
  3. A vizitről szakorvosi ambuláns lelet készül, amit emailben elküldünk önnek. Amennyiben szakorvosunk vényköteles gyógyszert javasol, azt az EESZT-be feltölti, amit Ön bármelyik gyógyszertárban ki tud váltani.

Prof. Dr. Gyulai Rolland

Klinikaigazgató

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!