„Health Tech Hub Styria (HTH) - Pitch & Partner 2021” - nemzetközi egészségipari konferencia és partnerkereső nap - 2021. január 28.

2020. december 17.

„Health Tech Hub Styria (HTH) - Pitch & Partner 2021” - címmel nemzetközi egészségipari konferenciát és partnerkereső napot szervez 2021. január 28-án a hat tagból álló, stájer Health Tech Hub (HTH Styria) innovációs szervezet, valamint az Enterprise Europe Network.

Regisztrálni itt lehet:

https://www.hth-styria.com/

A jelentkezési határidő:

2021. január 28.

A rendezvényre várják a biotechnológiai, az egészségipari és az e-health szektorból a kutatókat, cégeket, start-upokat, befektetőket, végfelhasználókat (klinikák, orvosok).

A szakmai eseményen ingyenes a részvétel.

A rendezvény célja, hogy erősítse az ipar és az akadémia közötti kapcsolatot, és lehetővé tegye a korai szakaszban lévő innovációk bemutatkozását is. A rendezvény kiváló alkalom a projektpartnerek megtalálására, a jövőbeni együttműködések megtárgyalására, a tapasztalatcserére. A rendezvény elősegíti a megfelelő projekt partnerek egymásra találását a 2021-ben induló HORIZON EUROPE program Health Cluster pályázati felhívásaira vonatkozóan is.

Bővebb információ:

https://www.hth-styria.com/page-3451

Lehetőség nyílik a befektetők előtt egy 3 perces pitch videós bemutatkozásra is, amire 2020. december 31-ig lehet jelentkezni.

Részletek:

https://www.hth-styria.com/page-3021

A "Corporate challenge" szekcióban 3 nagyvállalat (Gerot Lannach Pharma, Geriatric Health Centres of the City of Graz, Elizabethinen Hospital) tett felhívást, amelyre várják az innovatív cégek, kutatók jelentkezését.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!