Peer Program Piknik a botanikus kertben

2021. július 8.

Pikniket tartottak a napokban a PTE Botanikus Kertjében a pécsi orvoskaron működő Peer Program tagjai, melyen a tapasztalatcsere mellett egy kis játékra is volt lehetőség.

A PTE Orvostudományi Karán 2019 óta működik a Peer Program, melynek célja, hogy segítse, megkönnyítse a hallgatók számára tanulmányi, vagy akár életvezetési problémáik megoldását. A peerek között vannak magyar, angol és német programos orvostanhallgatók, valamint Fogorvos és Gyógyszerész szakos, továbbá PHD hallgatók is részt vállalnak a programban.

A csapat a Pécsi Tudományegyetem a napokban rendezte meg a Peer Program Pikniket az egyetem botanikus kertjében. Az aktívan tevékenykedő peereket egészséges finomságok, jéghideg frissítő italok, és közösségépítő játékok várták, a vállalkozó kedvűek még tollasütőt is ragadhattak.

A kellemes közegben eltöltött délután folyamán a résztvevők megoszthatták egymással és a házigazdákkal a Magyar Felvételi és Szolgáltató Iroda munkatársaival – értékes gondolataikat, tapasztalataikat a programmal kapcsolatban.

A Peer Program mindazon hallgatóknak javasolt, akik úgy érzik, hogy nincs kihez fordulni a felmerülő problémáikkal. Választhatnak egy szimpatikus peert, akivel karöltve minden bizonnyal eredményesen találnak megoldást a felmerülő kérdésekre. A program azoknak is ajánlott, akik szívesen karolják fel a pécsi orvoskar hallgatóit ügyes-bajos gondjaik támogatásában, és készséggel nyújtanak támaszt hallgatótársaik részére.

A programról további részletes információk itt érhetők el:

peer.medschool.pte.hu

Kapcsolódó galéria:

Peer Program Piknik a botanikus kertben

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!