Még várják a jelentkezőket az InSimu Diagnosztikai Online Versenyre

2021. szeptember 27.

Online diagnosztikai versenyt szervezett a PTE ÁOK és az InSimu, melyen 2-3 fős hallgatói csapatok mérhetik össze diagnosztikai készségeiket az InSimu platform virtuális betegein. A szervezők még várják a jelentkezőket az október 1-i megmérettetésre.

Ahogy korábban már arról hírt adtunk, a pécsi orvoskar 2020 márciusa óta biztosítja az InSimu Virtuális Betegszimulátor több mint 7400 klinikai esetéhez való hozzáférést a kar hallgatói és oktatói számára ingyenesen. Az interaktív oktatási platform célja, hogy kiegészítse a jelenléti oktatást a biztonságos, virtuális környezetben szerzett tapasztalattal. Az egyetem hallgatói már több mint 9000 virtuális beteget diagnosztizáltak sikeresen.

A rendszeres gyakorlási lehetőségen túl a pécsi orvoskar és az InSimu október 1-jén, pénteken, 15:30-kor egy izgalmas online diagnosztikai versenyre hívja az orvostanhallgatókat és az oktatókat. A verseny remek lehetőséget teremt arra, hogy a hallgatók játékos környezetben tegyék próbára klinikai ismereteiket, diagnosztikus gondolkodásukat és csapattársaikkal együtt gyakorolják a hatékony klinikai problémamegoldást.

A versenyzők feladata 5 virtuális beteg diagnosztizálása a bizonyítékon alapuló diagnosztikus útvonal megtalálásával, idő és költséghatékony módon. A verseny izgalmát a 40 perces időkorlát is garantálja. Ennyi idő áll majd a hallgatók rendelkezésére, hogy döntsenek a szükséges klinikai tesztekről, kiértékeljék az eredményeket, és felállítsák a helyes diagnózist. A legjobban teljesítő csapatokat a Kar értékes nyereményekkel díjazza.

A verseny valamennyi évfolyam számára nyitott, minden programból várják az orvostanhallgatókat és oktatóikat. Míg a hallgatói csapatok az eseteken dolgoznak a Zoom break-out roomokban, a szervezők az oktatók számára is lehetőséget biztosítuanak, hogy megvitassák az eseteket és kérdéseket tegyenek fel az InSimu használatával kapcsolatban. 

Az InSimu Diagnosztikai Online Versenyre még lehet jelentkezni, a regisztrációt ezen a linken tehetjük meg:

https://pages.insimu.com/university-of-pecs-insimu-diagnostic-competition/

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!