Lezárások az orvoskar területén a MediSkillsLab bővítése miatt

2021. november 11.

Novemberben és decemberben is lezárásra kell számítani a pécsi orvoskar területén a Szimulációs Oktatási Központ bővítéséhez kapcsolódó munkálatok miatt.

Mint ismert, október elején kezdetét vette a PTE ÁOK Szigeti úti elméleti tömb negyedik emeletén a MediSkillsLab – Szimulációs Oktatási Központ területének felújítása, bővítése. A kivitelezés várható lezárási ideje 2022 nyár vége, de a nagyobb zajjal járó munkák 2022 elejére befejeződhetnek.

A Beruházási és Vagyongazdálkodási Osztály tájékoztatása szerint a kivitelezést végző VivaPalazzo Zrt. a nyugati, „A” szárnyat érintő aljzatbeton építéshez szükséges esztrich pumpa  telepítését tervezi az ÁOK főépület észak nyugati sarkánál (patológia szállítási bejárata elé). 

A kar és a telephely működést két ponton érinti a lezárás:

  • a betonpumpa miatt 2021. november 15. és november 24., valamint december 6. és december 10. között szükséges lesz a patológia tetemszállítási fedett beállójának északi irányból történő lezárásra (a déli irányból történő beállás lehetősége megmarad);
  • 2021. november 11-e és december 10-e között az északnyugati saroktól keleti irányban közel 10 parkolót le kell zárni anyagdeponálás céljából (födémfeltöltéshez és aljzathoz való adalékok depóniája).

A Beruházási és Vagyongazdálkodási Osztály kéri, hogy amennyiben valakinek észrevétele van a munkavégzéssel kapcsolatban, azt jelezze feléjük.

Fotó:

Csortos Szabolcs/UnivPécs

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!