Induló képzéseink – 2022 – felvételizőknek

2021. december 15.

Kedves Leendő Hallgatónk!

A nagy múltú pécsi orvosképzésben jelenleg közel 70 országból több, mint 3500 hallgató tanul a magyar, angol és német programban. Karunkon 19 elméleti intézet, 29 klinika található, több mint félezer orvossal, kutatóval és szakemberrel, 74 akadémiai doktorral és 5 akadémikussal.

Az általános orvos- és fogorvosképzéseink mellett biotechnológia mesterképzéssel, PhD-képzéssel, valamint szakorvosi képzéssel is segítjük hallgatóinkat és diplomásainkat 33 szakterületen.

A 2022 szeptemberétől meghirdetett képzéseink a következők: általános orvos, fogorvos, biotechnológia MSc képzés.

Bővebben a képzéseinkről:

felvi.aok.pte.hu/hu

 

Társkarunkon, a Gyógyszerésztudományi Karon a 2022 szeptemberétől meghirdetett képzéseink a következők: gyógyszerész, biotechnológia BSc képzés.

Bővebben a képzésekről:

felvi.gytk.pte.hu/hu

 

Oktatóink, kutatóink nemzetközi szinten elismert szaktekintélyek, világszerte számos kutatási programban vesznek részt, melyek eredményeiből hallgatóink kiscsoportos oktatásokon profitálhatnak. Egy gyökeresen újszerű tanulási-oktatási filozófia mentén dolgozunk, változatos módszertanok mentén azért, hogy a pécsi orvoskar ne pusztán kövesse a 21. század

felsőoktatási változásait, hanem az élükre is álljon, nemzetközileg elismert diplomát biztosítva diákjainak.

Egy megújult infrastrukturális környezetben várjuk leendő hallgatóinkat, a 21. századi elvárásokat kiszolgáló, 12 ezer négyzetméteres elméleti tömbben, benne a legmodernebb oktatástechnikai rendszerrel, minőségi közösségi terekkel, szomszédságában pedig a nyitott egyetem koncepciója mentén kialakított parkkal. A képzést az új Preklinikai Kutatólaboratórium is segíti, valamint az új fogászati tömb, amit a fogorvostanhallgatók a 2022/2023-as tanévben vehetnek birtokba. A  komplex campus-rekonstrukció jegyében patinás régi épületünkre és környezetére is külső-belső újjászületés vár.

Miért pont Pécsre hívunk? Azért, mert egy mediterrán hangulatú, élhető, pezsgő egyetemváros, teli kulturális és szórakozási lehetőségekkel, és minden elérhető távolságban van. Mindemellett karunkon egy olyan közösség vár, ahová jó tartozni, egy befogadó és támogató család, ahol a világszínvonalú tudás szakmává, a szakma pedig szenvedéllyé lesz.

Várjuk jelentkezésed!

Jelentkezési határidő:

2022. február 15.

Eseményeink között itt tallózhatsz:

felvi.aok.pte.hu/hu/esemenyek

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!