"Szerepem a kar életében" - vezetői tréning hallgatóknak

2022. február 23.

Karunk hallgatói számára első alkalommal zajlott vezetői tréning 2022. február 18-19-én. A kurzus célja az volt, hogy segítse az éntudatosság és a vezetői kompetenciák, a hallgatói felelősségvállalás és a kar stratégiai célkitűzéseinek megismerését, tudatosítását, valamint motivációt adjon azok fejlesztésére.

A két nap során a hallgatók betekintést nyerhettek a stratégiai tervezés folyamatainak rendszerébe, gyakorlati példákon, csoportmunkákon keresztül megismerkedhettek a szervezeti kultúra és a kommunikációs folyamatok sajátosságaival, a marketingstratégia kialakításának alapjaival. Az elméleti alapok mellett az oktatók nagy hangsúlyt fordítottak az élményszerű átadásra, amihez jó lehetőségét kínáltak a PotePillars stratégiához kapcsolódó gyakorlati példák. A kurzus zárásaként a minőségirányítási szemlélet alapvetéseibe is betekintést nyerhettek a résztvevők.

A csoportmunkák, ötletbörzék és a kölcsönös párbeszéd révén nemcsak a hallgatók tanulhattak, de az oktatók is számos értékes ismerettel gazdagodhattak. A kurzus a programon részt vettek visszajelzéseivel összhangban nyerte el végleges elnevezését.

Fotó:

Verébi Dávid

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!