Oktatói készségfejlesztő workshop – november 24.

2022. október 13.

A Magatartástudományi Intézet Orvosi Oktatásfejlesztési és Kommunikációs Tanszéke 2022. november 24-én, csütörtökön, 14 órakor rendezi a következő oktatói készségfejlesztő workshopot a dékáni tanácsteremben, PotePillars: Tanulási kultúra koncepció – „Bizalom a tanulásban-tanításban” címmel.

Aki megtapasztalta már, hogy milyen bizalommal teli légkörben dolgozni, tanítani, tanulni, vagy kíváncsi mások tapasztalataira, itt a helye! A bizalom tanulható, tanítható, és óriási hatása van a munka eredményességére, a kapcsolatokra, nem beszélve a jóllétről.

A workshop interaktív munkaértekezlet, ahol a program legfontosabb elemei az alábbiak:

  • rövid összefoglalás azokról a tudásokról, gyakorlatokról, amik a bizalmat építik, és eredményre vezetnek a tanulási-tanítási folyamatban
  • kerekasztal-beszélgetések a bizalomhoz kapcsolódó témákban a résztvevők bevonásával

Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, 2022. november 10-ig jelezze az ookt@aok.pte.hu e-mail címen, nevének és intézetének feltüntetésével, hogy a részletes programot elküldhessék Önnek!

A szervezők remélik, hogy a korábbi sikeres workshopokhoz hasonlóan jelenlegi rendezvényük is hozzájárul az oktatók eredményesebb munkájához.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!