Személyes tanácsadással várja a pécsi orvosisokat és gyógyszerészeket januártól a Tanulmányi Hivatal

2022. december 7.

Személyes tanulmányi tanácsadást nyújt a PTE Általános Orvostudományi Kar és a Gyógyszerésztudományi Kar hallgatóinak a pécsi orvosi Tanulmányi Hivatala január másodikától, ügyfélfogadási időben.

A hallgatói tanulmányi előrehaladás támogatása érdekében indított szolgáltatás alkalmanként fél órát jelent, mely során a hallgatók tanulmányi előrehaladásra, tárgyfelvételekre, átsorolásra, passziválásra, pénzügyi kérdésekre vonatkozó kérdésekkel fordulhatnak a Tanulmányi Hivatal kollégáihoz. 

A tanácsadáshoz időpontfoglalás szükséges, melyet ide kattintva lehet megtenni. Az időpontra célszerű öt perccel korábban érkezni, amennyiben pedig közbejött valami, a visszaigazoló emailben van lehetőség a megbeszélés lemondására. 

A Tanulmányi Hivatal felhívja a figyelmet arra, hogy a tanácsadás során dokumentumok, igazolások kiállítására nincsen lehetőség, egyúttal javasolja a hallgatóknak, hogy a komolyabb beszélgetést nem igénylő ügyekkel - mint például igazolások kérése - a folytatásban is a hivatal sorszámhúzás alapján működő általános szolgáltatását vegyék igénybe.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!