Sokféle program várta idén is az elsőéveseket az Orientációs Napon

2023. szeptember 6.

Elsőéves általános orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatók töltötték meg a pécsi orvoskar auláit szeptember elsején, az Orientációs Napon. A gólyákat tájékoztató előadásokkal, workshopokkal és standokkal is várták.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karának egynapos programsorozatában délelőtt az orvoskar német és angol programos általános orvos- és fogorvos-, valamint gyógyszerész- és biotechnológus hallgatói kaptak tájékoztatást, déltől pedig a magyar programban kezdő általános orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatókat várták előadásokkal.

A gólyák az Orientációs Nap kötelező elemeként részt vettek a Tanulmányi Hivatal beiratkozással, szemeszterkezdéssel kapcsolatos tájékoztatóján, a Magyar, az Angol és a Német Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodák, valamint a Hallgatói Önkormányzatok beszámolóin. Emellett számos szabadon választható program, továbbá magyar és angol nyelven különféle workshopok is segítették őket felkészülni az egyetemi életben való boldoguláshoz.

A dr. Romhányi György és a dr. Grastyán Endre elméleti tömb auláiban több standhoz is odamehettek, ismerkedhettek a karok és az egyetem különböző szervezeti egységeivel, programjaival, szolgáltatásaival.

Fotó:

Verébi Dávid

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!