Orientációs napok az elsőéveseknek augusztus 28-án és 30-án

2024. július 1.

Orientációs napokkal várja augusztus 28-án és 30-án elsőéves magyar és külföldi hallgatóit a pécsi orvos- és gyógyszerészkar.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kara szervezésében zajló, kétnapos programsorozat tájékoztatással indul augusztus 28-án az orvoskar német programos általános orvos- és fogorvos-, valamint angol programos általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerész- és biotechnológus-hallgatóinak. Augusztus 30-án a magyar programban kezdő, általános orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatókat várják előadások sorai. Mindkét nap lesznek fakultatív programok is, melyekre szeretettel várják a gólyákat a szervezők.

A legfontosabb információkról szóló tájékoztatókon (pl. a Tanulmányi Hivatal beiratkozással, szemeszterkezdéssel kapcsolatos tájékoztatója, a Magyar, az Angol és a Német Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodák, valamint a hallgatói önkormányzatok előadása) kötelező a részvétel.

A szabadon választható programok között különféle workshopok szerepelnek, melyek segítséget nyújtanak a gólyáknak az egyetemi életben való boldoguláshoz. Az érdeklődőket számos stand is várja, ahol a kar és az egyetem további szervezeti egységeivel, programjaival, szolgáltatásaival lehet ismerkedni, emellett külsős szervezetek is jelen lesznek.

Az esemény egyes szekciói előzetes regisztrációhoz kötöttek, illetve létszámkorlátosak, ezért célszerű azokra mielőbb jelentkezni.

Bővebb információk, a programok időpontjai és a regisztrációs felületek itt érhetők el:

Orientációs kisokos

A letölthető, részletes programleírás itt található.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!