Oktatói készségfejlesztő workshop – október 16.

2024. október 4.

Kedves Kolléga!

Az Oktatói Készségfejlesztő Workshop következő rendezvényét 2024. október 16-án, szerdán, 14.00 órakor a Dékáni Tanácsteremben „Áldás vagy átok? A mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségei az orvoskari oktatásban” témában tartjuk.

Mit kezdhetünk az MI-vel az oktatásban? Van még időnk, vagy már lépéshátrányban vagyunk? Tiltsuk a használatát vagy integráljuk az oktatási-tanulási folyamatokba? Az előnyökre vagy a kockázatokra fókuszáljunk? Mit nyerünk és mit veszítünk a használatával?

A workshopon Dr. Vörös Zoltán a PTE Digitális Oktatás- és Tanulástámogató Központ (DOT) igazgatója tart előadást, majd lehetőség nyílik a résztvevők számára is, hogy elmondják véleményüket, megosszák tapasztalataikat, felvessék kérdéseiket.

Ha októként, oktatást támogató munkatársként, hallgatóként érdeklődik a téma iránt, és szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, hogy 2024. október 10-ig jelezze az ookt@aok.pte.hu e-mail címen nevének és intézetének feltüntetésével, hogy további információkat küldhessünk Önnek.

 

Jelentkezését és a workshopon való részvételét örömmel várjuk!

 

 

Tisztelettel és köszönettel,

Prof. Dr. Nyitrai Miklós

dékán

Általános Orvostudományi Kar

 

Prof. Dr. Füzesi Zsuzsanna

tanszékvezető

Magatartástudományi Intézet

Orvosi Oktatásfejlesztési és Kommunikációs Tanszék

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!