Kaposvár Díjat kapott gyógyító munkájáért Dr. Horváth Gyula

2017. március 13.

A kaposvári radiológia osztályvezetője keresi a kihívásokat a szeme elé kerülő felvételeken, a város, az emberekért tett szolgálatát elismerve díjjal köszönte meg precíz odafigyelését. Dr. Horváth Gyulának, a pécsi diagnosztikai intézet egykori munkatársának 2017. január 23-án Kaposvár Város Szolgálatáért díjjal ismerték el gyógyító munkásságát.

"Az esztergomi nyolc év után Budapestre kerültem a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikájára, ott már radiológusként dolgoztam tíz évet. Egy budapesti magán CT- MR cég kilenc hónapos kitérője után kerültem Kaposvárra.

Akkoriban többen jártunk Somogyba konzultálni a fővárosból, CT-t MR-t működtetni Repa Imre professzorral, megkérdezte lenne-e kedvem jönni. Rövid gondolkodás után, szinte azonnal igent mondtam.

Egy jó darabig az egyetem diagnosztikai intézetének voltam a munkatársa, közben a Pécsi Tudományegyetemen is dolgoztam a radiológián. Akkoriban még Esztergomban laktam, néha bedolgoztam Győrbe is. De úgy közel két évtizede a kaposvári kórház az állandó munkahelyem. "

További részletek

sonline.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!