Felhívás - Falling Walls Lab

2017. április 18.

A Falling Walls Lab kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, kutatók, vállalkozók, és más szakmabeliek számára arra, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és tudományos szakemberekből álló zsűri előtt. 

A Falling Walls Lab-et az év során a világ számos pontján megrendezik. Az egyes nemzeti Lab-ek győztesei lehetőséget kapnak, hogy ötletüket előadják a Falling Walls Lab Döntőn, amit minden évben november 8-án rendeznek Berlinben, majd november 9-én Falling Walls Konferenciát tartanak. Ezen húsz világszínvonalú  kutató mutatja be munkásságát, ami választ ad arra a kérdésre: “Melyik lesz a következő fal, amelyik le fog omlani?”

A Falling Walls Lab Budapest a Magyar Tudományos Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös szervezésében zajlik május 25-én, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem  Információs Technológiai és Bionikai  Karán. 

Jelentkezésre a http://www.falling-walls.com/lab weboldalon van lehetőség. A jelentkezési határidő 2017. április 24.

A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

A május 25-én megrendezendő eseményre olyan PhD-hallgatók, postdoc-ok, fiatal szakemberek, vállalkozók és professzorok jelentkezését várják, akik jelenleg alap-vagy mesterképzésben vesznek részt, vagy akiknek alapdiplomájuk megszerzése óta nem több, mint 10 év telt el, vagy akiknek a mesterdiplomájuk megszerzése óta nem több, mint 7 év telt el, avagy PhD-fokozatukat az elmúlt 5 évben szerezték meg.

A Falling Walls Lab a Falling Walls Foundation projektje. 

További információk

Ha kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, írjon a markia.nora@itk.ppke.hu email címre, vagy a Falling Walls Foundation-nek (lab@falling-walls.com). 

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!